December 2019 – Featured in Magazines

Op 14 november verschijnt het eenmalige magazine BARUBELANDA, geïnspireerd op het succesvolle boek Baru Belanda van Pascal Jalhay. Het magazine is samengesteld door Pascal Jalhay & Lorenzo Ledel (hoofdredacteur Vision) en geeft een unieke inkijk in de Indische keuken.

Het magazine gaat verder waar het boek Baru Belanda stopt. Het biedt extra recepten uit de Indische keuken en behind- the-scenesbeelden en geeft de makers van het boek een gezicht.

Sterrenchef Pascal Jalhay startte zijn horecacarrière op zijn vijftiende bij Hotel Kurhaus. Sindsdien heeft hij bij diverse restaurants gewerkt, zoals La Rive** in het Amstel Hotel en restaurant Vermeer in het Barbizon Palace Hotel.

https://www.instagram.com/p/BvL1niBFRBD/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer over de boeklanchering van BaruBelanda en mijn bijdrage daar aan op mijn blog De reis naar Batik

In de recent verschenen De Sobat, tijdschrift vrienden van Stichting Tong Tong, staat een mooi artikel over de Batik Stand die ik afgelopen editie hostte met Myrthe Groot en Romée Mulder van Guave. We zijn blij om te laten weten dat we er in 2020 weer bij zijn met een Batik Stand 2.0.