De Batik Stand Online

De Batik Stand gaat online!

Het is bijna eind mei en dat betekent dat we ons nu aan het voorbereiden zouden zijn om weer 11 dagen alles over batik te delen op de 62e Tong Tong Fair (TTF) in Den Haag. Omdat dit helaas anders is gelopen, en de TTF dit jaar niet plaatsvindt, hebben we iets anders bedacht! 

Samen met de TTF hebben we achter de schermen gewerkt aan een mooi batik programma voor het TTF publiek. Dit gaan we hopelijk allemaal bij de komende editie in 2021 uitvoeren.

Omdat we heel veel rondom batik hebben om met jullie te delen, en eigenlijk niet willen wachten, organiseren we vanaf 28 mei de Batik Stand Online! We nemen jullie o.a. mee in de geschiedenis van batik op de TTF in onze stories,  gaan in gesprek met de TTF en hebben Dido Michielsen gesproken over de rol van batik in haar nieuwste boek ‘Lichter dan ik’.

Daarnaast hebben we de succesvolle ‘batik spreekuren’ in een digitaal jasje gestoken en zullen we hier ook een live sessie voor organiseren op Instagram.  

Wat zou jij te weten willen komen over batik? Stuur ons jouw batik-vragen, dan zullen we deze tijdens onze Batik Stand Online zoveel mogelijk beantwoorden!

Volg onze Batik Stand Online via Instagram & Facebook via @tongtongfair, @helloguave & @sabinebolk

Afbeelding links: Rogier Boon tekende deze door batik geïnspireerde cover van Tong-Tong (nu: Moesson). Op moesson.pictura-dp.nl vind je het complete archief van Tong-Tong en Moesson, hét Indisch maandblad. Rechts: Batik Stand 2019 met Sabine Bolk, Myrthe Groot en Romée Mulder